Presentation

Välkommen till min nya blogg!
För dig som är ny läsare så ska jag presentera mig och min häst.

Mitt namn är Anna Melin och jag är född 1993. Jag bor och är uppvuxen i Sundsvall, Granlo och går Samhälle ekonomi på Hedbergska skola. Jag har körkort och tar studenten 2012. Mitt intresse för hästar har alltid varit stort. Min farfar har alltid haft hästar så länge jag har funnit, och det är antagligen där jag fått mitt intresse från. När jag var 6 år började jag på ridskola. När jag var 14år fick jag min första egna häst, hon heter Pebbles och henne har jag fortfarande i min ägo.




Namn: Pebbles
Född:
2000
E:
Okänd u: Okänd
Ägare:
Anna Melin (sedan 2007)
Ras:
Belgiskt halvblod korsning med appaloosa.

Import Belgien.


Året var 2007 när jag köpte Pebbles. Eftersom det var mitt första köp hade jag inte så mycket erfarenhet och jag var trotsallt 14år. Hade det varit dagens läge hade jag inte köpt sådär lite häst för fruktansvärt mycket pengar. Hon var inte alls rolig till en början och jag kunde inte rida själv eller något de första halvåret.
Bara den svackan försvann och Pebbles började lita på mig passade som handen i handsken. Då var honen mycket het häst och kunde hitta på en massa hyss. Idagens läge är hon en mycket trevlig häst och rolig att ha och göra med. Vi har tävlat upp till 110 och fler starter ska vi göra. Ridit några programtävlingar men även några lokala dressyrtävlingar ska vi fara på.

















Det var en liten presentation de :)

RSS 2.0