Stallet

Det ordnade sig med Iphonen ;) Nu har jag ätit lite godis som snabbt mellanmål och nu ska jag till stallet :)

Iphone

Japp.. Då har man köpt en Iphone. Och ja, redan jävligt besviken på telefonen? de är sjukt. Har inte ens hunnit pilla på den innan de blir problem. Går inte att trycka på skärmen (Y) underbart. Måste in imorgon och byta telefon om det inte går till sig..


Det gick bra att rida idag, Pebbles och Silver var så duktiga :) Roligt vare!

Saknar Turkiet

Vilken lättnad att se att lönen kommit in. Nu har jag ett par ärenden som jag måste uträtta ut ifrån min lön. Hoppas att det gått bra för lilla Pebbles inatt i nya hagen och fått träffat de andra hästarna. Nu ska jag snart till skolan, blir cykel då jag tappat bort mitt busskort. Börjar tappa min brunfärg dessutom. INTE BRA.

Efter skolan ska jag tvätta och sedan blir de stallet med Carro!



31 augusti 2008
(Träningstävling Alnö)

-Vad saker och ting förändras!

Lön

Sitter och stör mig på min förbannade lön som jag får imorgon. FÖRHOPPNINGSVIS. Skulle fått den i torsdags oxå men inte då. Och förra månaden krånglade det oxå, finns så jävla mycket man vill göra för pengarna men blir helt låst när dom inte kommer i tid.

Idag har halva dagen gått åt till hästar. Så jävla underbara djur, men mycket speciella oxå. Idag gick alla hästar hem till hagen på gården. Dom är ju 8st som går i samma hage. Det är underbart när det fungerar att ha en flock. Alla hästar sprang runt och busade utom en. Gissa vem? Pebbles.. Hon stod och åt på balen som vanligt, den lilla tjockisen. Imorgon ska jag och Carro rida på Pebbles och Silver, ska bli härligt det :) Måste iväg och köpa hästmat i veckan oxå.



Lördagkväll

Blev ingen ridning idag, longerade en sväng istället. Carro följde med till stallet så de var roligt att få lite sällskap. Imorgon flyttar hästen som hon är medryttare på till stallet där Pebbles står. Han har även stått där innan men flyttat på sommarbete. Så nu kommer vi få en massa härliga ridturer tillsammans! 

På måndag får jag min lön som är försenad.. Ska även köpa en ny telefon nu men vet inte riktigt vilken. Kankse en Iphone4? Vi får se. Ska försöka införskaffa mig en ny telefon iveckan :) Till veckan när ridningen börjar komma igång helt kommer det bli bättre uppdateringar och bilder!

Trött

Är helt slut efter resan. Har inte hunnit packa upp än men ska ta och göra de nu strax. 

Red Pebbles igår, med Cindy och hennes Ivar. Vi var bara ute och skrittade. Det gick jätte bra, härligt att komma igång igen. Ska bara skritta idag med så kan jag börja jogga henne lite imorgon om det känns bra. Hon tycker fortfarande att det är lite läskigt att gå in i den halvtrånga stalldörren fortfarande. Men igår gick det bra och hon gick in utan en kompis. Efter ridturen blev hon lite skeptisk men det gick bra. Imorgon kommer dom gå hem till hagen där hemma vid stallet, så de blir skönt att slippa gå så långt med henne till och från betet. 



Sundsvall

Nu är jag hemma i Sundsvall, vill säga äntligen, men samtidigt så saknar jag Turkiet riktigt mycket. Har haft det otroligt bra med sol och bad, inte en ända dålig dag. Träffat trevliga människor och jobbiga människor, Johanna lurade på mig ett par vita converse som jag hann ha på fötterna 12 timmar innan dom blev full med choklad. Men nu har jag gnuggat bort lite så det får fungera. Har även köpt en snygg plånbok av märket polo. Så nu jävlar ha rjag för en gång skull lite dyra saker åt mig själv istället för åt Pebbles! Bilder kommer, nu ska jag ta och äta och vila upp mig. Blev inte många timmar sömn inatt på Arlanda :)

Bye Turkey

Nu sitter vi på flygplatsen och laddar inför hemresan. Vi har haft det underbart med sol och bad, trevliga människor. Bloggar mer imorgon när ja kommer hem!

HEJDÅ

Hejdå Sundsvall, Hej Arlanda!

Anländer på Arlanda ca 00.30 :)

Börjar bli förkyld..

Fyfan vad trött jag är! Men lilla Pebble stumpan skötte sig otroligt bra, allt gick snabbt och smidigt och Carro var så snäl som hjälpte till. Hon hade någon vass tand, men annars var det inget annat. Så det var ju bra :) När det var klart var jag tvungen att åka och lämna finkan och bilen på pappas jobb, eftersom VI ÅKER TILL TURKIET IDAG så är det ju onödigt om jag har en bil här hemma som inte används. Johanna hämtade mig på pappas jobb och sedan skulle vi växla pengar, men då fanns de naturligtvis inte. Så måste dit om ett tag igen..

har stört ont i halsen och i ett öra oxå.. Hoppas det inte bryter ut helt. Men nu ska vi till värmen så de borde bli bra!!

Tidig morgon

Pulen pulserar i huvudet på mig. Riktigt trött, men bara att hålla igen! Klev upp 05.45, håller på att piggna på mig nu och ska äta snart. Sedan får vi hoppas att Carro kommer hit 06.45 så vi kan åka till stallet och lasta Pebbles! Hoppas det går ba hos tandläkaren idag :) 



Tisdag kväll

Nu är Pebbles nyskodd och har invigt stallet. Hon ville absolut inte gå in i stallet i början ;) Det är så mörkt och gången var spolad så de var riktigt mörkt där inne. Men då kom Linda med Kotten, så då följde Pebbles med in. Sedan när hovslagaren kom stannade Adrian med Ivar kvar och väntade till Pebbles skoddes klart, det var hur snällt som helst. Bara för att hon skulle få vara lugn! Annars had ehon nog varit lite trippig ett tag, så det var helt perfekt. 

När hon var klar skrittade jag henne lite, och Adrin red Ivar. Så vi red i paddoken ca 30min.

Jag slapp laga middag oxå, min älskade Jacob ringde och bjöd hem mig. Trots all stress, men mat tackar jag aldrig nej till! 24 timmar kvar tills vi sitter på tåget.



kommer sakna dig min pärla!

Tråkigt väder

Ååh.. Att bara vet att nu är det 36 timmar tills jag och Johanna sitter på tåget påväg ner till Arlanda. Underbart ska de bli! Tror knappt att det är sant. 

Nu ska jag städa rummet och kolla igenom lite grejer vad jag behöver ta med imorgon. Idag kl 16.00 ska Pebbles skos och imorgon ska vi till PH vet med henne och raspa tänderna. Så ska åka och hämta bilen på Pappas jobb halv 1, så är det bara att åka imorgon bitti. Det blir jag och Carro som åker dit.

Skulle rida med Kicki idag efter skoningen, men för tillfället är jag inte så säker på att jag hinnerdet idag. Har massor att göra!!



Världens vackraste häst på insidan..och utsidan.. <3

Turkiet

Som hastigt bestämt hamnar jag och min underbara vän Johanna i Turkiet på Torsdag förmiddag. Hur underbart är inte det? Pebbles tycker nog oxå att det är underbart, få vila ett tag till innan allt kommer igång på allvar igen! Johannas mamma Åsa ska ta hand om Pebbles torsdag,fredag,måndag-torsdag. Och Carro ska hjälpa till Lördag o söndag. Vilket innebär att dom bara visiterar henne, pyssla lite och se så hon mår bra och inte har sår.

Så här ska vi bo














Summer pictures






































































Detta har Pebbles gjort i sommar

*Aktiv ridning som första 4veckorna. Hopp och dressyrträningar.
*Tömkört några gånger, träna byte på töm och bli lydigare.
*Tappade höger framsko.
*Slog på höger framsko.
*Tappade vänster framsko.
*Slog på vänster framsko.
*Tappade vänseter framsko igen.
*Ingen ridning..

Så nu har hon stått ca 3veckor. Men vi har varit ute och gått lite.

Så imorgon kommer hovslagaren, så äntligen ska vi komma igång igen :) Sedan på Onsdag ska Pebbles till tandläkaren, så sedan finns det inga förhinder! Förhoppningsvis..

Måste även TACKA ANNA JOHANSSON som har fotat fina bilder på hästarna och framför allt hjälpt mig att motionera dom. TACK ANNA!

Hemma!

Så där. Nu är vi på plats i Sundsvall igen! Igår flyttade Pebbles in i "nyastallet" i Medskogs, det är inte allt för nytt för oss. Jag hade Cecil där 2006 och Pebbles stod där 2007 i grannstallet. Men det är nytt för Pebbles att träffa hästkompisarna! Och bo i det stallet.

Ihop släppet på betet gick bra, blev lite fight men inga skador tack och lov. Dom kommer få gå ute 2veckor till.  Var dit nu imorse och kollade till dom, och vilket regnväder det verkar bli idag. Så hon fick täcket på sig. Nu ska jag packa upp alla mina kläder och saker jag haft i stugan. När jag är klar med det ska jag åka till stallet igen och packa upp alla Pebbles saker :) Bilder från sommaren kommer!!

RSS 2.0